среда, 20. фебруар 2013.

Zbog prostitutke izbacio majku na ulicu, spiskao pare i završio u zatvoru

Dejvid Batler (69), neženja i profesor klavira, zaljubio se u prostitutku i na nju potrošio svu imovinu i postao beskucnik. Dejvid je cak svoju majku Margaret Batler (95) o kojoj se brinuo ostavio na ulici u bedi.
Batler je živeo sa svojom majkom u porodicnoj kuci u Oksfordširu koja je patila od demencije. Bio je vlasnik polovine imanja gde je davao casove klavira, a nedeljom je u crkvi svirao orgulje.
Medutim, život nesrecnog coveka poceo se raspadati kada je upoznao prostitutku Rejcel Rid. Ubrzo se zaljubio u nju, a ona je zahtevala da joj plati nekoliko hiljada funti pre nego bi otišla u krevet s njim. Njih dvoje su falsifikovali dokumente za kucu njegove majke i prodali je. Neženja je zatim iznajmio trosobnu kucu od novog vlasnika gde je nastavio da živi s Margaret cak dve godine dok prevara nije otkrivena.
Bakica je shvatila da joj je sin ukrao kucu vrednu 170.00 funti kad su ih izbacili, jer više nisu mogli da pacaju stanarinu.
Dotad je Dejvid postao zaluden prostitutkom mladom od njega 30 godina, da je potrošio sav novac od prodaje kuce, a završio je kao alkoholicar beskucnik.
Dejvid je osuden na devet meseci, a prostitutka na godinu dana zatvora. Sudija Patrik Ekles se na sudenju obratio paru: "Rec opak nije dovoljno jaka da opiše ono što ste ucinili".
Dejvidov stariji brat Graham je sad preuzeo brigu o majci.
"Mama je izgubila sve. Izgubila je dom, sav novac i izgubila je sina zbog prostitutke koja ga je samo iskorištavala", ogorcen je brat, koji je nekada bio veoma blizak, ali se to sve promenilo kada je upoznao Rejcel.




0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |