недеља, 17. фебруар 2013.

Hrvatima malo i 150.000 karata za meč sa Srbijom

Za utakmicu izmedu Hrvatske i Srbije, na stadionu "Maksimir" zakazanu za 22. mart u okviru kvalifikacija za Mundijal u Brazilu, u prodaju ce biti pušteno 35.000 ulaznica, po ceni od 50 do 250 kuna (800 do 3.500 dinara), saopštio je Hrvatski nogometni savez.

Napunili bi pet "Maksimira" - navijaci Hrvatske
"Utakmica ce se igrati u 18 sati, kako bi ljudi koji dolaze iz inostranstva i van Zagreba došli kuci na vreme. Želimo da ovo bude svenarodna utakmica", rekao je izvršni direktor HNS Damir Vrbanovic.
Karte ce se prodavati od 21. febuara na 24 prodajna mesta i online putem, a svaki kupac ce morati da priloži licne podatke i podatke osobe koja ce ulaznice iskoristiti. Prema dogovoru dva fudbalska saveza o reciprocitetu, Srbija ce akreditovati 150 osoba za ovaj mec.
"Znamo da odluka o zabrani ulaza za gostujuce navijace nije sportska. Fudbal se igra zbog navijaca, a ne zbog deset ili petnaest izgrednika, ali u ovom trenutku to je jedini logican potez", objasnio je Vrbanovic za "Jutarnji list".
Kako kažu iz iz hrvatske "kuce fudbala", interesovanje za utakmicu je toliko da ni stadion sa 150.000 mesta ne bi bio dovoljan.
"Cetiri puta veci kapacitet stadiona ne bi nam bio dovoljan da zadovoljimo sva interesovanja za ulaznice. Ovo je utakmica visokog rizika, velika obaveza za nas. Ucinicemo sve što je u našoj moci da sve prode besprekorno", rekao je Zoran Cvrk, zadužen za bezbednost.



0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |