среда, 27. август 2014.

Vučić u četvrtak sa Angelom Merkel

 Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vucic zapocece u sredu dvodnevnu posetu Nemackoj, tokom koje ce se sastati s kancelarkom Angelom Merkel i drugim ucesnicima Konferencije "Zapadni Balkan", saopštila je Vlada Srbije. Beogradski mediji navode da ce, pored ekonomske saradnje, tema razgovora biti i dijalog Beograda i Prištine.

Druga poseta u posednja dva meseca: Angela Merkel i Aleksandar Vucic

Kako je najavila Vlada, Vucic ce se prvog dana posete Berlinu, u sredu 27. avgusta, sastati s ministrom za ekonomsku saradnju i razvoj Gerdom Milerom, i s predstavnicima Svetske banke.


Drugog dana posete, premijer Srbije ce razgovarati s predstavnicima kompanije Goldman Sacs, a potom ce se sastati s predsedavajucim Veca ministara BiH Vjekoslavom Bevandom.

Planirano je da se istog dana, Vucic sastane i s ministrom spoljnih poslova Austrije Sebastijanom Kurcom i premijerom Crne Gore, Milom Ðukanovicem.

Po završetku Konferencije "Zapadni Balkan", premijer Srbije ce biti na radnoj veceri s kancelarkom Angelom Merkel i ostalim ucesnicima konferencije.

Radnu posetu Berlinu Vucic ce završiti sastankom sa zamenikom kancelarke, i ministrom ekonomije i energetike Nemacke Zigmarom Gabrijelom, piše u saopštenju Vlade.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |