четвртак, 28. август 2014.

Ko su novosadske krvopije?

 Aktivisti Demokratske stranke (DS) delili su u utorak popodne gradanima muvalice za ubijanje muva i letecih insekata, želeci tako da, kako su kazali, pokažu da je gradska vlast u Novom Sadu nesposobna da reši probleme sa komarcima, a kamoli komunalni nered koji vlada u gradu. Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je kritike Demokratske stranke za stanje u javnim i komunalnim preduzecima u Novom Sadu i optužila DS da su oni u prethodnom mandatu uništili ta preduzeca.


"Mi smo želeli da pokažemo gradonacelniku i našim sugradanima da smo svesni ogromnog broja komunalnih problema u gradu, kojima se niko ne bavi i niko ih ne rešava", kazala je nbovinarima portparolka Gradskog odbora DS-a Jadranka Jovišic.


Ona je postavila pitanje kada ce ljudi koji su zaduženi za te poslove poceti njima da se bave. Akcija se zvala "Sve gradonacelnikove krvopije", a sproveli su je aktivisti podmlatka DS-a, Demokratska omladina.

Usledilo je oštro saopštenje novosadkog odbora SNS-a. "Krvopije iz DS-a su isisale budžete gradskih preduzeca pa bi omladina te stranke trebalo da se pozabavi krvopijama u sopstvenoj stranci, umesto što ponovo kritikuje gradsku vlast koja pokušava da uspostavi efikasan sistem funkcionisanja komunalnih preduzeca", navodi se u saopštenju SNS-a.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |