четвртак, 28. август 2014.

TAMARA I MILICA DAJU NOVI ISKAZ: Saučesnice Marka Milićeva na novom saslušanju!

BEOGRAD - Dve devojke osumnjicene da su prikrivale Marka MIliceva, vozaca „kantrimena” koji je pregazio Luku Jovanovica (21), bice ponovo saslušane u cetvrtak na licni zahtev.


"Tamara Bogdanovic i Milica Novakovic, tek nakon što im je odreden pritvor do 30 dana, shvatile su da su u ozbiljnom problemu i zato su ponudile tužilaštvu da daju novi iskaz u kome ce detaljno pricati o Marku Milicevu, za koga su rekle da je vozio „kantrimena“ i njegovom kumu Bratislavu Vesovicu, koji mu je pomogao da sakrije automobil", kaže izvor.


Dan nakon što budu saslušane ove dve devojke, zakazano je prepoznavanje osumnjicenog Vesovica. One su naime ranije rekle da Vesovica ne prepoznaju sa fotografije, iako su nakon nesrece zajedno sa Milicevim i Danom Manevski proveli sedam sati u njegovom stanu, gde su se istuširale i oprale krv sa odece.


Naime, Bogdanoviceva i Novakoviceva su zadobile posekotine o stakla na „kantrimenu” kada je udario Jovanovica.  
Pritvor je do sada bio odreden svima zbog moguceg uticaja na svedoke, a Vesovicu i da ne bi ponovio krivicno delo pomaganju uciniocu.


Sada Trece osnovno tužilaštvo u Beogradu traži i da se Tamari Bogdanovic, Dani Manevskoj i Nikoli Lepenu odredi pritvor jer postoji mogucnost da opet pomognu vozacu „kantrimena” koji je 10. avgusta pobegao u Tursku.  Za njim je raspisana crvena Interpolova poternica i na ime Marko Markovic, kako se zvao dok se septembra prošle godine nije vencao sa Nadom Milicev.


(Blic)

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |