петак, 29. август 2014.

Beživotno telo nestalog konobara Petra Obrenčevića pronađeno kod kule Nebojša

BEOGRAD - Beživotno telo muškarca nadeno je u utorak oko 21 u reci Savi, nedaleko od kule Nebojše, a policija sumnja da je u pitanju konobar Petar Obrencevic (33), koji je nestao u noci izmedu 23. i 24. avgusta.


Telo je prevezeno u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, posle koje ce biti potvrden identitet nastradalog.


Kako nezvanicno saznajemo, prema jednoj verziji dogadaja, telo su pronašla dvojica kajakaša dok su trenirala.


Oni su, navodno, videli leš koji se zakacio za marinu u visini kule Nebojše i odmah o tome obavestili policiju.


Prema drugoj verziji, kajakaši su telo uocili na obali preko puta kule Nebojša, posle cega je policija telo prenela do marine i tu ga izvukla.


Ekipe na terenu


- Cim je dobijena informacija da je telo pronadeno, ekipe su poslate na teren. Angažovane su recna policija i ronioci, koji su leš izvukli na dok, gde je obavljen uvidaj, a potom je telo prevezeno na obdukciju - rekao je izvor za Kurir.


Petar Obrencevic, konobar na splavu „Šejk end šejk“, nestao je u noci izmedu 23. i 24. avgusta, tokom radnog vremena.


Niko od osoblja nije primetio da je napustio splav, pa se odmah posumnjalo da je upao u vodu. Petrova prijateljica za Kurir je rekla da je te noci splav bio prepun.


- Petar je radio svoju smenu od 21 do cetiri ujutro. Iako je splav bio izuzetno posecen, nije bilo nikakvog incidenta na njemu, niti je zabeležena bilo kakva situacija koja bi ukazivala na neki konflikt izmedu gostiju ili gostiju i osoblja - objasnila je ona i potvrdila da je potraga za Petrom zapocela cim je primeceno da ga nema.


U potragu za nestalim mladicem ukljucile su se i Obrenceviceve kolege, a jedan od njih je rekao da ga je poslednji put video oko tri sata posle ponoci


.- Kolege sa splava pocele su da ga intenzivnije traže kad je vec postalo evidentno da ga nema ni u jednoj prostoriji.


Kad su se gosti razišli, oni su poceli da pretražuju i okolinu, iako je obezbedenje reklo da nije videlo da neko napušta objekat, a utvrdeno je i da se Obrencevic nije vratio kuci - rekao je sagovornik Kurira.


Tek poceo da radi


Menadžer splava Dalibor Katic rekao je da je Obrencevic poceo da radi pre oko mesec dana i da nije imao nikakvih problema s kolegama.


Nezvanicno, Obrencevic je bio neplivac, pa se sumnja da je on nesrecnim sticajem okolnosti završio u vodi, zbog cega su odmah po prijavljivanju njegovog nestanka u potragu za njim ukljuceni recna policija i ronioci.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |