четвртак, 28. август 2014.

SVE ZA LJUBAV: Momir banuo kod Rade Manojlović u Crnu Goru

Folk pevacica Radmila Manojlovic i njen decko Momir Gajic trenutno uživaju na Crnogorskom primorju. Njihov odmor nije bio planiran, ali se košarkaški menadžer potrudio da doputuje na more kako bi bio sa svojom devojkom na njen 29. rodendan, koji je proslavila u ponedeljak.


Gajic je u Beograd stigao iz Amerike sredinom prošle nedelje, a vec u ponedeljak bio je u Crnoj Gori, gde pevacica boravi sa sestrom Majom i drugaricom. Rada nije znala da ce videti svog decka koji je smislio dobar plan. Zbog toga je njen šok kad ga je videla bio još veci.


Rada ništa nije znala


- Momir je u Srbiju došao prošle nedelje jer je želeo Radu da iznenadi za rodendan. Kad je doputovao, ona je vec sa sestrom i drugaricom otišla na Crnogorsko primorje da se odmori i napuni baterije za predstojece nastupe. Momir je u ponedeljak ujutru otputovao za Crnu Goru i Radu oborio s nogu - prica naš dobroobavešten izvor i nastavlja:
- Ona nije ocekivala da ce Gajic ostaviti sve poslovne obaveze koje ima u Americi da bi s njom proslavio rodendan. Kad ga je videla na vratima hotelske sobe, njenoj sreci nije bilo kraja. Ceo dan su proveli zajedno, a uvece su uživali u šetnji pokraj mora i romanticnoj veceri - završava izvor.


Ne prica o vezi


Pozvali smo Manojlovicevu, koja se oduševila kad smo joj cestitali rodendan, ali ne i pitanjem kako uživa sa svojim izabranikom na moru.
- Hvala mnogo na rodendanskim cestitkama, ali necu ništa da komentarišem, pogotovo ne u vezi sa Momirom. Dosta mi je više prica i naslova o nama, rekla sam, više ni rec - porucila je popularna pevacica.


- Rada i Momir su se upoznali 30. juna 2012. godine na svadbi košarkaša Danila Andušica. Vec su tu sevnule varnice izmedu nje i Gajica, a ubrzo su poceli i tajno da se vidaju jer je Rada tad bila u vezi s Milanom Stankovicem, koji je uskoro otkrio istinu i raskinuo s njom.


-  Momir Gajic je srpskoj javnosti postao poznat kao višegodišnji decko Katarine Rebrace. Dok je bivša manekenka bila u zatvoru, on je dobio status njenog nevencanog supruga kako bi mogao da je posecuje. Ubrzo su raskinuli.


-  Pricalo se da je Gajic Radi bio neveran kad se njoj iza leda vidao sa studentkinjom Anjom iz Beograda. U medijima su se pojavile njihove zajednicke fotografije s jednog novosadskog salaša, ali su i on i Rada brže-bolje demantovali preljubu.


-  Momir je bio oženjen Amerikankom Maršom F. Ozborn Gajic, koja ima 57 godina i boluje od raka materice. Pre jedne decenije vencali su se, a zahvaljujuci njoj je, kako se pricalo, dobio americke papire. Dve godine kasnije se razveo. Pratite Sport na Facebooku i Twitteru

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |