недеља, 9. јун 2013.

U školu došao sa sačmarom

09. 06. 2013. 04:04h | Srna| foto: AP
Ucenik jedne škole u Desenzanu u Lombardiji je uhapšen jer je u školu doneo sacmaricu, saopštila je italijanska policija. Karabinjeri u ovom malom gradu na obali jezera Garda veoma su brzo reagovali i uhapsili 17-godišnjeg mladica koji je bio obucen u maskirnu uniformu.
Kad decu navikavate na oružje od malih nogu... pa, teško da ce to da izade na dobro (Foto: Arhiva)
U trenutku hapšenja mladic nije imao pušku, jer ju je prethodno sakrio u ucionici, ali je policija nešto kasnije pronašla oružje.


U prvom iskazu policiji uhapšeni ucenik je rekao da nije imao nameru da povredi ni drugove, ni nastavnike, vec samo da izrazi nezadovoljstvo i da naudi samom sebi, naveli su mediji.

"Muka mi je od sveta, želeo sam da okoncam život“, izjavio je tinejdžer koji do sada nije bio poznat po nasilnom ponašanju.

Nastavnica je izjavila da joj je bilo cudno što ovog mladica vidi u maskirnoj uniformi, ali nije reagovala sve dok on nije pokazao pušku ucenicima koji su se okupili u dvorištu škole povodom kraja školske godine.


Ona je to prijavila direktoru škole Francesku Mulasu, koji je brzo reagovao i aktivirao protivpožarni alarm, zbog cega je odmah evakuisana škola. Decak je pokušao da se udalji, ali su ga karabinjeri stigli i priveli. Mladic je krio pušku i tridesetak metaka u kutiji za gitaru.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |