уторак, 11. јун 2013.

Hrvatska: Srbi "pali" sa 4kg kokaina

08. 06. 2013. 15:39h | Beta| foto: Beta
Hrvatska policija zaplenila je oko cetiri kilograma kokaina koja su u Hrvatsku unela dvojica državljana Srbije, saopštila je policija. To je najveca ovogodišnja zaplena kokaina na podrucju Hrvatske.
Najveca kolicina zaplenjenog kokaina u ovoj godini
Vrednost kokaina koji su u Hrvatsku uneli 38-godišnji i 42-godišnji državljani Srbije u prodaji na veliko iznosi oko 1, 2 miliona kuna (oko 159.000 evra), dok bi mešanjem s raznim punilima i povecanjem mase, u prodaji na malo cena bila viša od 2, 5 miliona kuna (332.000 evra), navela je u saopštenju zagrebacka policija.
Policija je završila kriminalisticko istraživanje nad dvojicom državljana Srbije tokom kojeg je utvrdeno da je 42-godišnjak u dogovoru s 38-godišnjakom preko granicnog prelaza sa Slovenijom Bregana u utorak, 4. juna, prošvercao drogu u preradenom prostoru prtljažnika "opel astre" srpskih registracija.

Drogu je predao 38-godišnjaku, koji je 3.795 grama kokaina u garaži poslovno stambene zgrade u naselju Špansko u Zagrebu prebacio u prtljažnik svog "golfa".
Dva dana kasnije 42-godišnjak je "astrom" krenuo prema Bregani, gde ga je zaustavila policija koja je otkrila "skrovište" bez droge, ali je to bio dovoljan razlog za hapšenje.
Potom je u noci s cetvrtka na petak u Španskom uhapšen i 38-godišnjak, a na osnovu sudskog naloga policija je pretražila automobil i pronašla cetiri paketa kokaina.
Prema navodima policije, droga je bila namenjena hrvatskom narko tržištu. Protiv državljana Srbije podneta je krivicna prijava.



0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |