четвртак, 23. мај 2013.

Pucnjava u kafiću u Foči

 SRNAOkružnom tužilaštvu u Trebinju podnesen je izveštaj protiv Danila Danilovica iz Foce zbog izazivanja opšte opasnosti i sprecavanje službenog lica u vršenju dužnosti, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Istocno Sarajevo.Focanskoj policiji je u subotu, 18. maja, oko 23.45 casova prijavljeno da nepoznato lice puca iz vatrenog oružja u Ugostiteljskom objektu "9", koji se nalazi u Beogradskoj ulici, te da se u navedenom objektu nalaze Danilovic i lice ciji su inicijali Ž.A, odranije poznati policiji.
Pripadnici policijske Jedinice za podršku su se prilikom dolaska na lice mesta mimoišli sa vozilom "golf 4", u kojem su uocili dva navedena lica, a jedan od njih je kroz otvoren prozor automobila ispalio metak iz vatrenog oružja, nakon cega su se velikom brzinom udaljili u nepoznatom pravcu.
Nedugo nakon pomenutog dogadaja, žena R.D. je prijavila da je Danilovic polomio zadnje vetrobransko staklo na vozilu "fiat stilo", vlasništvo njenog supruga M.D.
Dolaskom na lice mesta policija je zatekla Danilovica da je rukom udario ženu. Nakon što se oglušio na naredenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, imenovani je prišao i uz vredanje i pretnje udario policijskog službenika u grudi.
Policija je Danilovic i Ž.A uhapsila i sprovela u službene prostorije.
Policija je izvršila uvidaj i u Ugostiteljskom objektu "9", pronašla sedam caura gasnog pištolja, a navedeni pištolj pronaden je na ulazu u zgradu u kojoj živi Danilovic.
Istog dana, Danilovic je predat Okružnom tužilaštvu u Trebinju, dok je Ž.A. saslušan u svojstvu svedoka, nakon cega je pušten iz službenih prostorija.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |