четвртак, 4. април 2013.

Povratak Maksimovića i Jovanovića

24. 02. 2013. 12:24h | P. Bajić - Vesti
Prvom timu Crvene zvezde su ponovo priključeni štoperi Nikola Maksimović i Milan Jovanović.

Povratak u tim - Milaj Jovanović
Prvom timu Crvene zvezde su ponovo priključeni štoperi Nikola Maksimović i Milan Jovanović, koji su tokom zimske pauze udaljeni iz ekipe i trenirali su u Beogradu, dok su njihovi saigrači bili na pripremama u Turskoj - prvi zbog toga što ima potpisan ugovor sa kiparskim Apoelom, a drugi zbog problema sa alkoholom tokom priprema u Antaliji.

U završnici prelaznog roka se govorilo o odlasku Maksimovića u Fulam, a prethodnih dana je Jovanović bio blizu odlaska na pozajmicu u podgoričku Budućnost. Ipak, obojica su ostala na "Marakani" i imaće priliku da se nametnu šefu stručnog štaba Aleksandru Jankoviću.

"Jovanović je odlično radio tokom priprema. Bio je jedan od najboljih i imao je podršku igrača, kao i kluba. Svima je žao zbog onoga što mu se desilo. Odranije je poznato da smo spremni da mu pomognemo, ako to bude bilo potrebno. Postojala je šansa da pređe u Budućnost, ali to je završena priča i on ostaje u klubu. Kada je reč o Maksimoviću, koliko sam čuo, nije baš rado viđen u svlačionici. Na njemu i ostalima je da pronađu zajednički jezik, jer je Zvezda iznad svega", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |