понедељак, 1. април 2013.

Gradonačelnik Trebinja gađao novinara diktafonom

 Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević je na konferenciji za štampu diktafonom gađao novinara BN Televizije i saradnika portala "Buka" Nebojšu Vukanovića. Vikao na novinare, a jednog i gađao diktafonom: Slavko Vučurević, prvi čovek Trebinja
Portal 6yka.com. prenosi da je Vučurević to učino nakon što je Vukanović postavio diktafon na mesto predviđeno za to. "Napad na Nebojšu Vukanovića se pretvorio u direktno vređanje, a poniženi novinari bili su spremni da napuste konferenciju", piše portal.
Gradonačelnik nije štedeo reči ni za druge novinare, a u više navrata je vikao, pa su mu novinari predložili da "normalno" priča i da prestane sa napadima. Vučurević je rekao da rođen na selu i da mu je glasno pričanje navika, jer je "često dozivao s okolnih brda".
Trebinje lajv prenosi da je Vučurević predložio novinaru da kupi litar maslinovog ulja.
"Kupi litar maslinovog ulja i progutaj izbornu kampanju. Slavko Vučurević je gradonačelnik! Kada ti pobediš ja ću to poštovati", poručio je Vučurević novinaru.
Sudeći prema toku konferencije za novinare, gradonačelniku se nije svidelo pitanje o zapošljavanju u gradskim službama, prenose mediji.


0 comments:

Постави коментар

adf 300x250

Архива чланака

facebook like

Socijalni STANOVI U NISU NIJE CENA OD 350 EURA POGLEDAJTE

Postovani mozda je za vas like stranice mala stvar, ali nama puno znaci HVALA!!!!

facbook like

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |